Забравена парола?

Моля, въведете Вашия e-mail и новата парола, която се генерира непосредствено след натискането на “ОК”. На e-mail-а ще получите уведомление за промяната на паролата.
Ако нещо Ви притеснява, или сте констатирали нередност, винаги можете да се свържете се с нас на тел. +359 89 665 8052.
Ще Ви помогнем, а в случай на установен проблем с готовност ще Ви обезщетим за изгубеното време.

НЕХУДОЖЕСТВЕНА Литературознание и критика

Книгата за литературата

Книгата за литературата
Издател:Книгомания
ISBN:9786191951840
Година: 2018
Размер:20 х 24
Страници: 352
Корица:Мекa
Корична цена: 35.00 лв.
Купeте за:
31.50 лв.
(спестявате 10%)
Кошница
Twitter Facebook share Like

Какво символизира белият кит в романа "Моби Дик"? Какво представлява художественият похват „поток на съзнанието“? И какво е общото между романите "Лолита" и "Портокал с часовников механизъм"? Открийте отговорите в тази книга, която разглежда важни литературни течения, теми и стилове с помощта на повече от 250 художествени творби.

Книгата за литературата е написана на разбираем език, преминава гладко през литературната терминология и изобилства от остроумни илюстрации и нагледни графики, което я превръща в идеалното помагало за изучаване на световната литература, като се започне от древните епически поеми на "Илиада" и "Махабхарата" и се стигне до съвременни творби на автори като Салман Рушди и Маргарет Атууд.

Независимо дали сте ученик или страстен любител на литературата, в тази книга ще откриете множество вдъхновяващи творби, които да прочетете.

© Design: Ruben Lazarev
Developed by WebCharm.eu