Забравена парола?

Моля, въведете Вашия e-mail и новата парола, която се генерира непосредствено след натискането на “ОК”. На e-mail-а ще получите уведомление за промяната на паролата.
Ако нещо Ви притеснява, или сте констатирали нередност, винаги можете да се свържете се с нас на тел. +359 89 665 8052.
Ще Ви помогнем, а в случай на установен проблем с готовност ще Ви обезщетим за изгубеното време.

ХУДОЖЕСТВЕНА Преводна проза

Стая с изглед

Е. М. Форстър

Друго от Е. М. Форстър
Стая с изглед
Издател:Изток-Запад
ISBN:9786190102502
Година: 2018
Размер:14 х 21.5
Страници: 248
Корица:Мекa
Корична цена: 15.00 лв.
Купeте за:
13.50 лв.
(спестявате 10%)
Кошница
Twitter Facebook share Like

Пътуването до Флоренция се оказва съдбовно за младата англичанка от средната класа Луси Хъничърч. Пред очите ӣ се разкрива един нов свят благодарение на новите хора, с които се среща в пансиона на синьора Бертолини: ексцентричната писателка Елинор Лавиш, безцеремонният господин Емерсън и най-вече – неговият пламенен син Джордж. Разкъсвана между копнежа си по романтиката и искреността и строгите ограничения на възпитанието и нравите от Едуардианската епоха, девойката е изправена пред избор, който завинаги ще промени живота ӣ.

Класикът на ХХ век Е. М. Форстър вече е добре познат у нас с романите си „Хауардс енд“, „На гости в Индия“, „И ангелите не смеят да пристъпят“, но „Стая с изглед“ излиза на български език за пръв път.

------------------

Бях приятно изненадан да открия, че тази книга, която бях харесал по време на гимназиалните си години, сега е още по-очарователна и прекрасна, отколкото я помня. Не съм сигурна какво точно ме провокира да я прочета отново, но се радвам че го направих. В мига, в който започнах да прелиствам страниците, ми стана много трудно да я оставя, за да върша и други неща.

Читателско мнение


© Design: Ruben Lazarev
Developed by WebCharm.eu