Забравена парола?

Моля, въведете Вашия e-mail и новата парола, която се генерира непосредствено след натискането на “ОК”. На e-mail-а ще получите уведомление за промяната на паролата.
Ако нещо Ви притеснява, или сте констатирали нередност, винаги можете да се свържете се с нас на тел. +359 89 665 8052.
Ще Ви помогнем, а в случай на установен проблем с готовност ще Ви обезщетим за изгубеното време.

КНИГИ ЗА ДЕЦА Образователни и занимателни

Тетрадка на Фондация "Живот със Синдром на Даун"

Тетрадка на Фондация
Издател:Егмонт
Година: 2018
Размер:21 х 29
Страници: 40
Корица:Мекa
Корична цена: 2.49 лв.
Купeте за:
2.24 лв.
(спестявате 10%)
Кошница
Twitter Facebook share Like

Тетрадка с кауза. Всички средства от продажбите ще се насочат в подкрепа на фондация "Живот със Синдром на Даун" и техните проекти.

Здравей,

Казвам се Микаела и съм се родила със синдром на Даун. Това не е страшна диагноза, не е болест и не може да се заразиш. Синдромът на Даун не може да се излекува, защото това е състояние, генетична аномалия, с която аз и някои хора се раждаме и живеем. Ние имаме нужда да приемеш хората с тази диагноза, да ни помагаш, да ни подкрепяш и да си наш приятел. Ние можем да обичаме, да се усмихваме и да бъдем щастливи като теб.

С бати Крис, мама Силви и тати Краси имаме канал в YouTube, в който споделяме нашия живот и приключения. Това е сайтът на „Живот със Синдром на Даун“: lifewithdownsyndrome.com. Tам ще разбереш повече за нас и какво е синдром на Даун. Очакваме те и запомни, че в живота е важно да бъдеш смел, отговорен, добър, толерантен и да даваш шанс на хората около теб!

Тази тетрадка се реализира със съдействието на издателство „Егмонт“ и печатница „Мултипринт“ в подкрепа на дейността и каузата на фондация „Живот със Синдром на Даун“.

© Design: Ruben Lazarev
Developed by WebCharm.eu