Забравена парола?

Моля, въведете Вашия e-mail и новата парола, която се генерира непосредствено след натискането на “ОК”. На e-mail-а ще получите уведомление за промяната на паролата.
Ако нещо Ви притеснява, или сте констатирали нередност, винаги можете да се свържете се с нас на тел. +359 89 665 8052.
Ще Ви помогнем, а в случай на установен проблем с готовност ще Ви обезщетим за изгубеното време.

ХУДОЖЕСТВЕНА Преводна проза Трилъри и крими

Хроники на вестителката #2: Кръв от кръвта

Хроники на вестителката #2: Кръв от кръвта
Издател:Бард
ISBN:9789546558855
Година: 2018
Преводач:Цветана Генчева
Размер:13 х 20
Страници: 464
Корица:Мекa
Корична цена: 19.99 лв.
Купeте за:
17.99 лв.
(спестявате 10%)
Кошница
Twitter Facebook share LikeНа пръв поглед – обикновено семейство с обикновен живот. Но отвъд мирните предели на фермата витаят невъобразими сили на мрак и светлина...

Тринайсетгодишната Фалън Суифт почти не познава предишния свят. След като Гибелта избива милиарди хора, градът, в който са живели родителите й, е в руини. Пътуването е опасно – зловещи банди, наричани Воини на безупречната добродетел, търсят следващата си жертва. Онези като Фалън, които притежават дарба, са преследвани. Вече не може да се скрие, че тя е Вестителката.

В тайнствено убежище в гората започва обучението й. Неин наставник е Малик, чиито умения са трупани с векове. Фалън изучава древните начини за изцеление и бой,  среща елфи и феи и открива у себе си невероятни сили. А когато настъпи моментът, тя ще вземе меча и ще влезе в битка. Защото, докато порасне и се превърне в жена, светът вече никога няма да бъде цял.Робъртс отново показва, че знае как да омагьосва читателите!

   -Уошингтън Поуст

 

Нора Робъртс обръща перото си към апокалиптичния жанр. Невероятна скорост и енергия!

   - Бъсъл

© Design: Ruben Lazarev
Developed by WebCharm.eu