Забравена парола?

Моля, въведете Вашия e-mail и новата парола, която се генерира непосредствено след натискането на “ОК”. На e-mail-а ще получите уведомление за промяната на паролата.
Ако нещо Ви притеснява, или сте констатирали нередност, винаги можете да се свържете се с нас на тел. +359 89 665 8052.
Ще Ви помогнем, а в случай на установен проблем с готовност ще Ви обезщетим за изгубеното време.

ХУДОЖЕСТВЕНА Преводна проза Трилъри и крими

Ези печели

Джефри Арчър

Друго от Джефри Арчър
Ези печели
Издател:Бард
ISBN:9789546558879
Година: 2018
Страници: 496
Корица:Мекa
Корична цена: 19.99 лв.
Купeте за:
17.99 лв.
(спестявате 10%)
Кошница
Twitter Facebook share Like

Най-амбициозната и оригинална творба на Джефри Арчър от "Каин и Авел" насам!
 
Началото – Ленинград, Русия, 1968 г.

Александър Карпенко не е обикновено дете и от ранна възраст ясно се вижда, че му е писано да води сънародниците си. Но когато баща му бива убит от КГБ заради опълчване срещу режима, Александър и майка му са принудени да избягат от Русия, за да оцелеят. На пристанището те са изправени пред избор, от който няма връщане назад – да се качат в контейнер или за Америка, или за Великобритания. Александър оставя избора на шанса и хвърля монета...

Само за един миг хвърлянето решава бъдещето на Александър. В хода на епичната история за участ и успех, обхващаща два континента и трийсет години, ние следваме неговите триумфи и падения, докато той се опитва като имигрант да завладее своя нов свят. С времето Александър започва да осъзнава къде е съдбата му и приема, че трябва да се изправи срещу миналото, което е оставил в Русия.
С един последен обрат, който ще шокира и най-запалените почитатели на автора, този роман е най-амбициозната и оригинална творба на Джефри Арчър от „Каин и Авел“ насам.
 
„Ези печели“ е невероятен и завладяващ роман от Джефри Арчър, майстора разказвач и автор на бестселърите „Хрониките на Клифтън“ и „Каин и Авел“.

............................

Последното изречение в книгата направо те шамаросва, сякаш ти казва: Ето какво се случва, когато не внимаваш достатъчно! Стилът на писане на Арчър е лек. Може да се сравни с разказ на приятел, с който сте седнали в местната кръчма и пийвате по бира. Понякога може да ви се стори, че всичко е очевидно, но дори да не е така, то винаги гарантира голяма доза приключение.

Читателско мнение

© Design: Ruben Lazarev
Developed by WebCharm.eu