Забравена парола?

Моля, въведете Вашия e-mail и новата парола, която се генерира непосредствено след натискането на “ОК”. На e-mail-а ще получите уведомление за промяната на паролата.
Ако нещо Ви притеснява, или сте констатирали нередност, винаги можете да се свържете се с нас на тел. +359 89 665 8052.
Ще Ви помогнем, а в случай на установен проблем с готовност ще Ви обезщетим за изгубеното време.

НЕХУДОЖЕСТВЕНА Икономика Мениджмънт и лидерство

Ако мога да дам само един съвет

Ричард Рийд

Друго от Ричард Рийд
Ако мога да дам само един съвет
Издател:Хермес
ISBN:9789542617532
Година: 2017
Размер:14 х 21
Страници: 352
Корица:Мекa
Корична цена: 17.95 лв.
Кошница
Twitter Facebook share Like

В този сборник авторът описва срещите си с популярни и успели хора от сферата на политиката, бизнеса, изкуството, духовността, шоубизнеса, спорта. Всички те са известни не само с таланта и постиженията си, но и с обществения си принос и благотворителна дейност.

Представените в книгата личности споделят най-важния житейски урок, който са усвоили. Кратките истории покриват богат спектър от човешкия опит и душевност, обобщени в ценни съвети: от препоръката на президента Бил Клинтън да забелязваме и уважаваме всеки човек, когото срещаме, до вярата в християнските ценности на приключенеца Беър Грилс, от британския хумор на актьора Джъд Лоу („Ако ще закъсняваш, наслади се на закъснението.“) до забележителния характер на оцелялата от Холокоста Лили Ебърт („Винаги използвайте възможно най-пълноценно това, което имате, колкото и малко да е то“).

Духовити, проникновени или дори изненадващи, съветите в тази книга вдъхновяват и провокират емоции и размисъл. Те ни напомнят, че всеки ден пред нас се откриват възможности не само да реализираме себе си, но и да направим света по-добро място за живеене.

Ако търсите вдъхновение или полезни житейски съвети, препоръчвам тази книга.
Ричард Брансън

-------------------

Това определено е най-красивата книга, която съм чел тази година. Няма никакво съмнение, че от нея ще си набавите вдъхновение, мотивация и енергия, за да може да се гмурнете в проектите си с повече увереност. Тук ще научите най-добрите съвети и миговете на прозрение на някои от най-успешните професионалисти в сферата на науката, техниката, политиката, спорта, изкуството и пр. Приятно четене!

Читателско мнение


© Design: Ruben Lazarev
Developed by WebCharm.eu