Забравена парола?

Моля, въведете Вашия e-mail и новата парола, която се генерира непосредствено след натискането на “ОК”. На e-mail-а ще получите уведомление за промяната на паролата.
Ако нещо Ви притеснява, или сте констатирали нередност, винаги можете да се свържете се с нас на тел. +359 89 665 8052.
Ще Ви помогнем, а в случай на установен проблем с готовност ще Ви обезщетим за изгубеното време.

Комикси & Списания Комикси Фентъзи

The Goon: Груба сделка

Ерик Пауъл

Друго от Ерик Пауъл
The Goon: Груба сделка
Издател:Студио Артлайн
ISBN:9786191931125
Година: 2018
Размер:16 х 24
Страници: 96
Корица:Мекa
Корична цена: 12.99 лв.
Купeте за:
11.69 лв.
(спестявате 10%)
Кошница
Twitter Facebook share Like

Зомби Жреца дойде в града с план за мъка и страдание. Той никога не е предполагал, че в това нещастно, безнадеждно градче живее мъж, достатъчно корав да му се опре. Затова от деня на пристигането си се е покрил на Лоунли Стрийт и гради безсмъртната си армия, далеч от РАЗБОЙНИКА!

„The Goon“ на Ерик Пауъл се появява на бял свят като малотиражна, черно-бяла поредица, достигаща едва няколко хиляди читатели. Сега тези ранни истории се предлагат на по-широка публика. „Груба сделка“ е оцветен от носителя на награди „Айзнер“ и „Харви“ – Дейв Стюарт, който поставя ново начало на поредицата, хвалена от професионалисти и издатели като най-свежите книги на пазара.

 

„Ерик Пауъл е създал един хитър, остроумен, чудовищен комикс с много инте-
ресна мистерия за основа. Ерик рисува, еднакво умело с всеки в занаята. Когато зомбитата превземат града, има само един човек, достатъчно силен, да държи мъртвите под контрол – Разбойника на Ерик Пауъл.“

– Джеф Смит, автор на „Боун“

 

„Разбойника е диво приключение, пълно с въображение, интрига, ужас и смях.“

– Ain`t It Cool News

 

„Вземете една част Марв от „Град на Греха“, една част „Хелбой“, една част „Върколака“, хвърлете малко зомбита, поставете ги в епохата на Голямата депресия и ще получите „The Goon“  – един от най-силните комикси, появявали се в книжарниците с години. Тук няма скрити съобщения, просто тонове политически некоректно сритани задници за ваше удоволствие.“

– Списание „Wizard“

© Design: Ruben Lazarev
Developed by WebCharm.eu